Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч зараз користується непоганою популярністю в соцмережі. Хоч історія кохання з головною героїнею закінчилася далеко не хеппі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначною з часткою відвертої недовіри, він все ж продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить вже майже 60 тисяч чоловік.

Цього разу Андрій розмістив філософський пост, в якому поділився своїми почуттями і тим, як переживає кризові моменти в житті. Як заявив чоловік, весь секрет в тому, щоб не лаяти і не картати себе за кожну невдачу, а просто прийняти дійсність, як вона є.

Також у публікації він зазначив, що прибув до міста Харків, за яким дуже сумував.

"У такий момент мені потрібне перезавантаження, потрібно прийняти себе і свій стан і дати собі його пройти. Кризи проходять, сили відновлюються, тут важливо допомогти собі, а не заважати", - написав Задворний.

Скріншот з Instagram, Андрій Задворний

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Скріншот - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Скріншот - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Скріншот - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Скріншот - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Нагадаємо, Андрій Задворний після "Холостячки" Злати Огнєвіч знайшов ту, через яку готовий мерзнути: "Заради чого все?"

Як повідомляв Знай.uа, переможець "Холостячки" Андрій Задворний наїхав на Злату через її сліз: "Ніби відібрав квартиру, дітей заклав і залишив саму"

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Холостячки" Андрій Задворний після слізного фіналу зі Златою Огнєвіч почав розповідати байки: "Ну що, пацани..."