Євген Комаровський розповів про необхідність гріти питво. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Доктор Комаровський, фото: Instagram

27 Грудня доктор Комаровський опублікував відповідь на питання. У відомого українського педіатра запитали, чи можна пити холодну воду при вірусній інфекції

"Здрастуйте, доктор. Ось назріло питання. Намагаємося всією сім'єю гартувати горло: п'ємо воду і напої з холодильника. Але як бути під час ГРВІ? Чи можна продовжувати пити холодне або варто підігрівати хоча б до кімнатної температури?",- таке питання опублікував педіатр.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

У відповідь Євген Комаровський повідомив, що не пити холодне при ГРВІ - це ментальні традиції українців і немає ніякої необхідності дотримуватися даного правила. Більш того, в західних країнах лікарі навіть рекомендують холодне пиття при ГРВІ.

"Тому, якщо ви звикли пити холодне, спеціально гріти питво під час хвороби немає ніякої необхідності. ",- повідомив він.

Нагадаємо, Доктор Комаровський назвав основні причини розладу сну у дітей: "Головні ліки це..."

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла