Анастасія Покрещук показала кадр з фотосесії в Дубаї. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська блогерка і колишня учасниця проекту" Від пацанки до панянки " Анастасія Покрещук, яка стала відомою завдяки своїм величезним вилицям, любить хвалитися своїм тілом і фотографується вроздріб. Це зробило її популярною, зокрема на її офіційну Instagram-сторінку підписано 273 тисячі читачів.

29 грудня українська знаменитість опублікувала фотографію в темному пеньюарі і панчохах. Дівчина зробила знімок в ОАЕ.

"Красива?😏 Зрозуміло, що так😅❤️ Моя талантище 📸 📸 @ helgatsyrekidze 😘 😘 😘 і нере нереальна @ kati_kolmakova❤️❤️❤️", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати кожен її пост. Хтось похвалив фігуру Покрещук, а хтось розкритикував.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

"Дуже незвичайна краса 🔥❤️"; " сама моя улюблена з твоїх фотосетів. Кайф такий😍 😍"; "Ну круто ж пацани🔥"; "Ти виглядаєш як богиня"; "аська ,набридла вже однотипними фотками і позами 🙂❤️"; "жах"; "поцілуйте цю жабу, нехай перетвориться на принца🙌у, - повідомляють вони.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.На шоу" Новорічна маска " на телеканалі Україна, артист Дзідзьо вирішив виділитися, і прийшов у Червоній шубі, яку підкреслив штучне жовте хутро з чорними вставками.

Як повідомляв Знай.ua, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".