У соціальній мережі оприлюднили дуже скандальний і провокаційний знімок Діми Білана. Співака можна побачити абсолютно голим з келихами алкогольних напоїв в руках.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «hello» Instagram.

"40!!! Happy birthday, Діма! @hello _ _ ru # hello_ru #", - підписали фотографію участю відомого співака.

Потрібно підкреслити, що такого кадру ніхто не очікував побачити. Дуже багато людей почали висміювати Діму Білана в соцмережах за такі фото. Навіть найзатятіші фанатки не стали ігнорувати цього і вирішили написати свої думки під фотографією артиста.

Діма Білан

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Шкода людини. Але ж колись міг собі одяг дозволити. Пандемія нікого не пощадила", "згодна , фотка не вдала . Не видно всієї душі", "це що-за голож*пе привітання", "жахливе фото. Як старий дід на старій фотографії", " Че голий зі своїм відображенням випиває?", "Прекрасне фото провокаційне стильне, фотографія зараз це теж вид мистецтва. У чому тут можна побачити проблему", "другий келих для коханого?", "Цікаво Вітька відпустило", "краще фото не знайти, це так.....", "Взяли і образили Дімку. Хороша людина між іншим, просто складний трохи і станний по своєму, він же Козеріг. А Козероги всі такі. Дімка, ти молодець! Сміливий хлопець Дай Бог тобі знайти свою королеву, щоб всякі убогі люди не діставали тебе так тримати", - підписали фоловери аккаунта про зірок.

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Нагадаємо, що Діма Білан прокоментував свій п'яний вступ.