Українка поскаржилася на нового "Холостяка" Олександра Топольського. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці шоу.

Взимку минулого року Григорій Решетник розкрив особистість шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Про хлопця мало що відомо, крім того, що він побудував бізнес в США. На його офіційній Instagram-сторінці двадцять п'ять тисяч фоловерів.

Українки неоднозначно оцінили нового героя. Хтось відзначив Його красу, а хтось поскаржився на нього. Зокрема, 3 січня на шоу" Холостяк " з'явилося фото з ведучого шоу Григорія Решетника та Олександра Топольського.

"Ми дружно разом рахували дні до нового року, а тепер будемо рахувати дні до початку 12 сезону проекту "Холостяк" з @alexander_topolsky ❤️", - повідомляють представники прес-служби шоу.

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Одна з українок розкритикувала героя шоу"Холостяк".

"Який ніжний і ранимий ваш герой😅 Написала, що він манірний, як панночка і він мене заблокував😅 образився чи що?😆 😆 😆 ",- повідомила вона

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський вибрав новорічну ніч, щоб зізнатися в коханні: "В передчутті"

Знай.ІА писав, "Холостяк" Алекс Топольський висунув суворі правила, таке залицяльникам Злати Огневич і не снилося: "Я вибираю..."

Нагадаємо, Роман Свечкоренко показав ту, хто зайняла місце Злати Огневич після його відходу з "Холостячки": "Інтрига"

Як повідомляв " Знай.ІА", психолог Роман Свечкоренко з "Холостячки" вплутався в бійку через дівчину: зламана рука і поїздка в поліцію