Ксенія Мішина показала, як шукає заміну Олександру Еллерту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу" Холостячка". Це разом участю в декількох популярних проектів зробило її популярною в Україні.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

4 січня дівчина опублікувала відеозапис. На ній можна побачити чоловіка в костюмі в одязі віщуна поруч з великою старою книгою. На тлі чути голос актриси, яка пожартувала на тему того, що вона відвідала ворожку.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"коротше, мені зараз будуть гадати на картах Таро на мою майбутню любов. Кажуть класна ворожка", - іронічно повідомила Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"