Надія Мейхер запропонувала купити у неї сукню. Відповідний пост з'явився в Instagram-сторінці магазину української співачки.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Як відомо, у самої Надії Мейхер є свій інтернет-магазин, на якому вона продає цікаві наряди. Співачка і телеведуча сама служить моделлю нарядів.

5 січня Мейхер показала темне обтягуюче плаття, яке пообіцяла продати зі знижкою. Дівчина спокусливо погладила своє тіло.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"трикотажне плаття. Склад: бавовна: 75%; еластан: 25% на дану модель сукні діє знижка 💔", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили красу жінки.

"Богиня кохання і краси"; "Надія Мейхер Грановська Я вас Люблю обожнюю"; " красуня!!",- повідомляють вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"