У соціальній мережі оприлюднили дивовижну новину, яка стосується дружини принца Гаррі Меган Маркл. Стало відомо, що вона виграла суд за те, що в її особисте життя втрутилося видання «The Mail on Sunday».

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «peopletalk» Instagram.

"Напередодні стало відомо, що Меган Маркл остаточно виграла суд з британським виданням The Mail on Sunday. Після того, як в ньому опублікували серію статей з використанням особистих листів герцогині з батьком, вона також зажадала компенсацію за вторгнення в її приватне життя. Правда, щось нам підказує, що рішення суду її здивує. Подробиці - за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно помітити, що такі новини можуть виявитися несподіваними для багатьох людей, так як лізти в особисте життя герцогині не кожен зможе.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Стало відомо, що Меган Маркл звернулася до суду з цього приводу і, як не дивно, виграла його. Люди не стали мовчати і вирішили написати відгуки з цього приводу.

Меган Маркл, скріншот

"Сильна жінка! Під стать королеві...", "Буква Ю", " Марк?) ", "У неї лупа на голові?", "Це єдине чим вони заробляють на життя)", "Ну скільки заявила в судовому позові стільки і отримає, + 1 млн судових витрат", "Меган з сигаретою в руці...перше враження від цієї фотки", "до чого ж вони на Заході всі страшні", - написали відгуки фоловери групи про знаменитостей.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Меган Маркл і принц Гарі повернулися до Англії.