Джамала - одна з найпопулярніших виконавиць в Україні, яка донині, після перемоги на "Євробачення", радує шанувальників всілякими композиціями, новими альбомами і посмішкою.

Цього разу вона приєдналася до привітань з Різдвом, бажаючи всім друзями миру і розуміння. Зробила вона це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де часто викладає різні фотографії та відео і де за її життям стежать понад 885 тисяч осіб.

Джамала, фото: Instagram

"Мені здається, змінюється час, змінюються люди. Але почуття - вони ті самі! Любов і доброта були такими ж ще до народження всього. Люблю вас❤️", - пише артистка в публікації.

Вона виставила цілих чотири сімейних, теплих знімка зі своїми малюками, з коханим чоловіком біля новорічної ялинки. На третьому знімку діти показали свою самостійність біля дерева, розглядаючи всілякі іграшки.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Фото зі сторінки Джамали

"З Різдвом Вас і вашу сім'ю. Нехай тепло, затишок і любов не покидають ваш будинок", "Любов - основа всього! Миру і щастя, особливих благословень!", "Спасибі велике за привітання🙏. І Вас зі святом❤️", "З Різдвом Христовим!❤", "Хороша сім'я! І любові всій Вашій родині! З Різдвом!❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Джамала "відростила" довжелезні коси і стала схожою на принцесу Жасмин: дістають аж до каблуків

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала зізналася, як змінили її життя шлюб і народження дитини: "Співає мої пісні"

Знай.ua писав, крім олів'є і бутербродів з ікрою: Джамала порадила, чим урізноманітнити святковий стіл у Новий Рік