Близько тижня тому Ольга Сумська разом з Віталієм Борисюком була на головній новорічній ялинці України - в Києві. Тоді відома українська актриса поділилася своїми враженнями і назвала дерево - "неймовірною красунею". І це дійсно так - вона одна з найкрасивіших в Європі.

А зараз, після архівних фотографій, на яких разом з чоловіком, 25 років тому, святкувала Новий рік, разом з ним і 19-річною дочкою Ганною поїхала в Карпати, на відпочинок в Буковель.

Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram

Сумська виставила кілька фотографій і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч осіб. Вони, в гірськолижних костюмах, з посмішками на обличчях, вітаючи українців з Різдвом Христовим.

"З Різдвом, друзі! Привіт, Буковель! Хто є на лижні?⛷ Дуже сподобалося вечірнє катання! Приєднуйтесь до нас з @vitaliyborysyuk та @gandzyazen !✋🎿", - пише Ольга В публікації.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram

"Ми теж в Буковелі зараз! Гарного Різдва!🎉", "З Новим Роком та Різдвом Христовим вас і Ваших рідних і близьких! Бажаю вам радості, щастя і здоров'я!", "З Різдвом Христовим! Вас і вашу сім'ю! Щастя, здоров'я, успіхів у новому році!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, що діється з Віталієм Борисюком поруч з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська показала один з перших нових років разом з Борисюком - 25 років тому: "Важка праця"

Знай.ua писав, Ольга Сумська заявила про новий етап у житті: Віталію Борисюку доведеться терпіти