Відомий репер Каньє Вест після розлучення з моделлю Кім Кардашьян офіційно представив свою нову кохану, знявшись з нею у фотосесії для Interview.

Про це повідомляє "Marie Claire".
Так, стало відомо, що актриса Джулія Фокс і Каньє Вест офіційно виступили як пара. Вони разом знялися в спокусливій фотосесії для Interview.

 Каньє Вест офіційно представив свою нову кохану

Джулія Фокс також вирішила поділитися подробицями роману з репером. Виявилося, що пара познайомилися в Майамі перед Новим роком і відразу відчула особливий зв'язок один з одним.
Після цього вони вирушили в Нью-Йорк, щоб разом подивитися театральну постановку, після якої повечеряли в одному з улюблених ресторанів Джулії "Carbone". Саме там вони влаштували фотосесію.

 Каньє Вест офіційно представив свою нову кохану

Після цього Каньє Вест вирішив ще потішити кохану і привів її в номер, повний одягу. За словами актриси, її роман з репером рухається за серйозним сценарієм і вони обидва відчувають щось особливе один до одного.

 Каньє Вест офіційно представив свою нову кохану

Варто нагадати, що зірка американського реаліті-шоу Кім Кардашьян подала на розлучення в лютому 2021 року після 7 років шлюбу. У пари четверо дітей. Вся сім'я Кардашян підтримала її рішення. А саме розлучення пройшло максимально мирно. У пари був шлюбний договір, який ніхто зі сторін не оскаржував.
Нагадавши, "Буде за своє видавати": Каньє Веста запідозрили в брудних справах. Кім Кардашян тому пішла? Каньє Уест планує випустити новий альбом вже зовсім скоро
Раніше Знай писав,"Хлопчик з мамою": Піт Девідсон і Кім Кардашьян стали посміховиськом прямо на людях. Каньє Вест потирає руки. Все більше людей починає сміятися над цією парою
Також Знай повідомляв, "що це за бруд?": нова дівчина Каньє Уеста натягнула труси поверх штанів. У репера аж очі повилазили

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще