Український священик дав поради українкам у той час, коли посипав лід. Відповідний пост з'явився на його офіційній Тікток-сторінці.

У TikTok набирає популярність протоієрей Геннадій Шкіль, на який вже підписалося понад 225 тисяч осіб при 2,2 мільйонах лайків на відео

Чоловік просвіщає аудиторію на тему православ'я і релігії, розповідаючи, що можна робити, що заборонено, а що, в принципі, зовсім нелогічно. Зазвичай священику задають прості і побутові питання.

3 січня чоловік опублікував відео в Тікток, на якому він відповів питання передплатників під час посипання снігу. Примітно що Шкіль відповідав на питання без слів-кивком голови.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

священники

Зокрема, священик ствердно відповів на запитання Українки: "чи можна розлучатися з чоловіком-алкоголіком?". Також він зазначив, що можна хрестити дітей таємно від чоловіка-алкоголіка. Проте він зазначив, що не можна виходити заміж за хрещеника дитини.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею