Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", Анна Неплях після новорічних свят відправилася на відпочинок до моря. Тут модель показала свою улюблену страву.

Анна Неплях після участі у шоу "Міс Україна Всесвіт" отримала справжню популярність, саме тому красуня любить тішити своїх шанувальників новими фото, відео, цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 300 тисяч осіб.

Скріншот stories Анни Неплях

Цього разу Анна Неплях вирішила показати, чим харчуються моделі. Виявилося, що дівчина зрідка дозволяє собі скуштувати свою улюблену страву - пасту. Однак, це вона робить не надто часто, аби не нашкодити своїй розкішній фігурі.

Скріншот stories Анни Неплях

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

У розділі stories Неплях показала, як з задоволенням поїдає цілу тарілку ароматної та смачної пасти у соусі. Зараз дівчина на відпочинку, тому може дозволити собі таку "слабкість", а вже по приїзду додому вона візьметься за спорт та здорове харчування.

Скріншот stories Анни Неплях

"Із стабільних стосунків - тільки моя взаємна любов до пасти", - іронічно підписала stories Анна Неплях.

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" змінить професію на "серйозну": "Вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального - хоче розвиватися внутрішньо

Також Знай писав, учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях просто обернулася і змусила чоловіків пускати слинки: "Звичайно, ззаду..."

Раніше Знай повідомляв, учасницю " Міс Всесвіт "Анну Неплях застали в дивному вигляді на борту літака: "З 10 ранку бухає вже". Українська учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях зважилася змінити країну