Злата Огнєвіч поїхала відпочивати в те місце, де відпочиває Мурата Налчаджіоглу зі своєю новою нареченою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч - одна з найбільш популярних українських співачок. Про популярність дівчини говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб.Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Як відомо, українська знаменитість поїхала на різдвяні канікули в Занзібарі. Дівчина регулярно публікує фото звідти і ділиться враженнями.

11 січня дівчина опублікувала фотографію з букетом квітів. Злата Огневич запропонувала своїм глядачам вгадати особистість подарував, ймовірно, їм є хтось відомий.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Примітно що в Танзанії відпочиває також колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу. Фотографії звідти регулярно публікує його нова наречена Лілія.

Мурат Налчаджиоглу. Фото: сторіз Instagram-сторінки __l_i_l_i_a___

Мурат Налчаджиоглу. Фото: сториз Instagram-сторінки __l_i_l_i_a___

Мурат Налчаджиоглу. Фото: сторіз Instagram-сторінки __l_i_l_i_a___

Нагадаємо, колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж, поки Злата Огневич залишається зовсім одна

Як повідомляв "Знай.ua", Екс-зірка кіно для дорослих Саша Грей приготувала український борщ і розповіла про його унікальність: їдять по всьому світу

Знай.ua писав, Екс-зірка кіно для дорослих на "Холостяку" розкрила рецепт ідеальних відносин: "Буде шліфувати йому..."