Американський хірург-трансплантолог випалював свої ініціали на печінці пацієнтів. Про це повідомляє портал Daily.mail.

57-річний Саймон Бремхолл зізнався, що написав свої ініціали на органах двох пацієнтів у 2013 році. У той час хірург працював у лікарні королеви Єлизавети в Бірмінгемі.

Згодом лікар в королівському суді Бірмінгема визнав участь в дух злочинах: нападі c побиттям в грудні 2017 року, а також він використовував аргоновий промінь для того, щоб вирізати ініціали, коли працював хірургом з пересадки печінки в міській лікарні королеви Єлизавети. Він випалював їх органи до втрати кровотечі

Саймон Брэмхолл. Фото: Daily Mail

57-річний чоловік був засуджений до громадських робіт і оштрафований на 10 000 фунтів стерлінгів. Також його прибрали з переліку лікарів у регіоні.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

"фізичне насильство над двома вразливими пацієнтами, що знаходяться в несвідомому стані в клінічних умовах, один з яких зазнав значної і тривалої емоційної шкоди, серйозно підриває довіру пацієнтів і суспільства до медичної професії і неминуче завдає погану славу професії в цілому", - йдеться у висновку суду.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.