Відома українська телеведуча, в колишньому ще й співачка, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко останнім часом знімається тільки крупним планом, а також в об'ємних нарядах. Шанувальники вже підозрюють, що популярна ведуча чекає на другу дитину.

Про це пише один з російських глянців, публікуючи здогади від найближчого оточення телеведучої.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото: Instagram

Відомо, що Регіна Тодоренко вийшла заміж за популярного виконавця, колишнього учасника групи "SMASH" Влада Топалова в жовтні 2018 року. А вже в грудні того ж року відома ведуча народила сина Михайла, якого подружжя частіше називають на англійський манер Майклом.

Свою вагітність Регіна не афішувала, але коли вже стало неможливим її приховувати, то стала часто обговорювати своє цікаве положення і навіть підкреслювати його. Останні місяці вагітності Тодоренко і зовсім примудрялася сполучати з роботою — вона брала інтерв'ю у знаменитостей, і нерідко тема бесід заходила якраз про дітей.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

Після народження сина Тодоренко довго не могла повернути собі колишню фігуру. Телеведуча скаржилася на зайві кілограми, які відстали від неї тільки після того, як вона взяла участь в популярному шоу "Льодовиковий період". Однак зараз ходять наполегливі чутки, ніби фігура Регіни знову зазнає змін.

Нібито не просто так Тодоренко стала публікувати на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Instagram" фотографії та відео, на яких позує крупним планом або в повний зріст, але у вільному одязі. Мовляв, дружина Влада Топалова знову вагітна.

У соцмережах численні шанувальники обговорюють зовнішні зміни Регіни. Особливо спостережливі інтернет-користувачі примудрилися на свіжих фото і відео розглянути її кругленький живіт, і тепер діляться припущеннями, що мова може йти про п'ятий місяць вагітності.

Сама Регіна Тодоренко ці чутки не коментує. Мовчить і її чоловік Влад Топалов. Кажуть, що вони оголосять про другу дитину не раніше кінця зими.

Раніше повідомляли, жінок садять у в'язницю за народження позашлюбної дитини, арешт просто в пологовому будинку: "Лікар повідомить в поліцію".

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "Не лізе в рот".

Знай.uа писав, Володимир Дантес "вліз" в терені Олі Полякової через гроші, Надя Дорофєєва в курсі.