День пам'яті захисників Донецького аеропорту 16 січня: як подвиг кіборгів змінив історію України

16 січня, в Україні відзначають день пам'яті загиблих кіборгів, які протягом восьми місяців захищали бетонні споруди аеропорту. Їх героїзм і самовідданість дозволили Збройним силам України вирівняти лінію фронту, сприяли підписанню Мінських угод і звільненню кількох українських міст від російських окупантів.

Донецький аеропорт / скріншот з відео

Вчителі знайшли інтимні фото колеги і викликали її чоловіка в школу, педагог вирішила заробити: "Адміністрація збентежена".

Кортні Тіллія працювала вчителем у школі для дітей з особливими потребами, перш ніж піти, щоб здійснити свою мрію стати моделлю. Насправді, американська красуня і раніше говорила про те, як вона опинилася в "депресії" під час навчання в докторантурі, тому вирішила піти ва-банк і зайнятися кар'єрою лайф-коуча.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Кортні Тиллія

Надя Дорофєєва в компанії Меттью Макконахі засвітила голу попу Дантеса: "Тусуюся з пацанами"

Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло «Наді Дорофєєвої Володимир Дантес засвітив свою голу» п'яту точку" в соцмережах. Відповідний знімок його дружина опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над інтимними моментами особистого життя.

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина

Дівчина встала на коліно перед відкинутим Огневич Максом Тарапатою: "пропозиція руки і серця".

Андрій Задворний, Роман Свечкоренко вже знайшли собі другу половинку, Злата Огневич ще одна, але ось Тарапате несподівано зробили пропозицію. Не чоловік, а відома блогерка Інна Скиданюк встала перед ним на коліно, а Максим, не дивлячись в її бік, дивується на камеру.

П'яний викладач коледжу чіплявся до студенток: "Заміжня? Тоді м*нет по дружбі"

В одному із запорізьких коледжів назріває гучний скандал з домаганнями. Місцеві студентки поскаржилися на неналежну поведінку з боку викладача. Як повідомляється в соцмережах, одна зі студенток Запорізького коледжу зняла на відео, як підпилий завідувач кафедрою розповідав їй про свої романтичні пригоди з мамами студенток і самими студентками.

Скрін, відео YouTube викладач-хам