Ольга Мартиновська показала спільний танець з Володимиром Ярославським, який закінчився поцілунком. Відео з'явилося на її сторінці в соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 170 тисяч осіб. Також дівчина веде сторінку в Тікток з тридцятьма тисяч фоловерами, які лайкають і коментують кожен її пост.

Ольга Мартиновська, фото: Instagram

13 січня дівчина опублікувала відеозапис, в якому показала спільний танець з Володимиром Ярославським. Спільний танець вона підписала"❤️", а саме дійство під романтичну музику Play Date - Melanie Martinez закінчилося поцілунком.

Фолловери сприйняли це як визнання у відносинах.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Володимир Ярославський, фото: Instagram

"Ну ось, а то все дружба-дружба"; " Боже ну хто мені скаже вони разом??"; "Ну ось, то найкраще відео у вас"; " це пара?",- повідомляють вони.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х*й його знає".

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла рецепт легендарної" мімози":"вишукана адаптація". Суддя кулінарної передачі вирішила поділитися з шанувальниками рецептом салату.
Також Знай повідомляв, що суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки: "Сім'я засуджувала, що я вибираю мрію"