Знаменитий американський репер, мільярдер, колишній чоловік моделі Кім Кардашьян Каньє Вест прокоментував свій вчинок, коли побив невідомого чоловіка на вулиці.

Відповідний пост розмістили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Каньє Уест розповів про те, чому насправді побив незнайомця. Репер заявив, що потерпілий не був його шанувальником. Судячи з усього, чоловік просто хотів заробити грошей на продажу автографів. Подробиці - за посиланням в описі", - підписана публікація в соціальній мережі.

Після того випадку, як відомий репер побив чоловіка на вулиці, почався справжній скандал. Як виявилося, Каньє побив не фаната, а нібито чоловіка, який продавав автографи.

Каньє Вест побив фаната на вулиці

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Така відмовка найбагатшого в світі репера не дуже припала до душі аудиторії. Публіка не стала приховувати свого обурення і вирішила сказати все, що думає в коментарях під публікацією.

Каньє Вест, скріншот відео

"Каньє знає всіх своїх фанатів в обличчя", "а не фанат? Так це докорінно змінює справу)) сечі кудлатого", "він дивний (", "Каньє зі своєю Біполяркою і фаната за "шпієна прибульців" прийме, лікуєте вже мужика, нормальний адже був начебто в дитинстві", - написали відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Нагадаємо, що у соціально мережі показали, як Канте Уест розважається зі своєю новою подружкою і Мадонною.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", нова дівчина Каньє Уеста Джулія Фокс показала свій дуже пікантний наряд.