Сніжана Бабкіна похвалилася романтичними стосунками зі своїм чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна, який раніше розповідав про збереження свого шлюбу, Сніжана веде блог про любов і гармонію зовнішнього і внутрішнього світу.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 208 тисяч читачів, вона регулярно демонструє фото і відео спільного життя з артистом

17 січня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. На ньому вона постала лежить в ліжку з букетом квітів.

"Тюльпани вранці в ліжко!🌷А за що? Просто так!🙌 🏻 Всім прекрасного тижня!🤍", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Це любов ❤️"; " як здорово❤️😍"; " а що вже восьме березня?",- зазначають вони.

Нагадавши, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.