У Дніпропетровську лікарню імені Мечников був доставлений 23-річний військовослужбовець, який дивом вижив. Про це повідомляє портал АрміяInform.

Молодий чоловік з Рівненщини отримав кульове поранення в результаті обстрілу з кулемета в зоні бойових дії на Донбасі під Мар'їнкою. У чоловіка поранення правої підключичної ділянки.

"Його негайно транспортували в мобільний госпіталь в Покровськ, де наші військові колеги успішно вилучили кулю. Для проведення комп'ютерної томографії та подальшого лікування був доставлений в лікарню і. Мечникова", - повідомив головлікар лікарні Юрій Скребець.

Український військовослужбовець, фото: Facebook

Через тиждень днів після події сталося ускладнення -артеріальна кровотеча з рани. Лікарі відразу ж повідомили, що у хлопця пошкоджена підключична артерія. Відразу ж зібралися хірурги і зробили ангігографію.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Військові, фото: ООС

"В результаті розриву стінки утворилася помилкова аневризма-бомба уповільненої дії, яка в будь - який момент може спричинити за собою несумісне з життям артеріальна кровотеча", - повідомив головлікар

У підсумку йому зробили внутрішньосудинну операцію і позбулися аневризми і заклеїли стінки судин. Про подію військовий дізнався лише після події.

"Різдво стало для нього другим народженням", - повідомив Юрій Скребець.

Нагадаємо, що у Міністерстві внутрішніх справ України показали епізод з документального фільму про Слов'янськ, який називається "перший бій".

Раніше повідомляли, масове ухилення від армії і жінки на військовому обліку: підполковник назвав найголовніші проблеми призову.

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.