Регіна Тодоренко розповіла про непростий досвід батьківства. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

18 січня дівчина опублікувала відеозапис в соціальній мережі, в якій можна було побачити кадри спільного життя Регіни Тодоренко, Влада Топалова і трирічного сина Майкла. У підписі до знімка жінка повідомила, що досвід батьківства їй з чоловіком дався непросто.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram

"Знайти супутника по життю іноді буває нелегко , а вже яке настає розчарування, якщо один з вас, виявилося, зовсім не готовий бути батьком... Шкода, що ми розуміємо такі важливі речі занадто пізно, але ніколи не пізно щось змінити! Ніколи не пізно стати кращою версією себе, зробити апгрейд старим програмам, врешті-решт сходити до психолога, щоб допомогли відремонтувати душу", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Жінка зазначає, що перший рік спільного життя молодій родині було вкрай непросто. Однак вони знайшли в собі сили все змінити.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

"Я безмежно рада, що саме Ти, Влад Топалов, - мій чоловік і батько нашого сина! Ми пережили вже кілька криз і потихеньку підступаємо до 5тиріччя ❤️наших стосунків. Страшно, але як цікаво 😃, з тобою нудно не буває 😆! Ті, хто знайомі з ВМ, зрозуміють 🤣!",- зазначила вона.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Знай.uа повідомляв, що Регіна Тодоренко показала те, до чого прагне з Владом Топаловим на прикладі батьків: "38 років варить каву"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за..."