Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов показав, як підріс молодший син Данило, який народився влітку 2021 року.
Юрій Горбунов має чимало шанувальників, тому він намагається частенько тішити своїх шанувальників новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить мільйон осіб.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова

Цього разу чоловік Катерини Осадчої вирішив поділитися милими родинними кадрами. Зокрема він показав, як з літа встиг підрости його молодший син Данило. Виявилося, що 19 січня йому виповнилося вже п'ять місяців.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова

На одному з фото Юрій Горбунов позує тримаючи на руках маленького сина. Тато та синочок мило притиснулись головами один до одного. Для фото телеведучий одягнув теплий в'язаний светр чорного кольору, а Данило позував у костюмчику бежевого кольору.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова

"Нам сьогодні 5 місяців!! Так все швидко!! Рости синочок здоровим і щасливим!!!", - так Юрій Горбунов підписав опубліковані кадри з родиною.

Шанувальники прийнялися вітати сина Горбунова з першою солідною датою, до того ж деякі зазначили, що він схожий на свого батька.

"Юра, а син схожий на вас", "Вітаю малюка та щасливих батьків", "Вітаю, а нам сьогодні 2 місяці", - зазначили вони.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катя Осадча на пляжі похвалилася ідеальною фігурою в 38 років: після двох пологів виглядає, як школярка. Українська телеведуча показала як провела відпочинок у Таїланді

Раніше Знай писав, невже знову вагітна? Завжди струнка Катя Осадча показала животик, Юрій Горбунов з сином взялися за весло. Мокра Катя Осадча показала, хто в їхній сім’ї - найсерйозніший

Також Знай повідомляв, "тобі тато сказав...": Юрій Горбунов перетворив 4-річного синочка Каті Осадчої на "примарного гонщика". Відомий телеведучий, після новорічних свят, встиг весело і корисно провести час зі своїм 4-річним сином