Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу Настя Каменських запостила свіжий і дуже гарячий відеоролик зі своєї відпустки. Як відомо, зараз співачка разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко відпочиває в сонячній Мексиці. Але, незважаючи на "насичену" програму - відвідування пляжу, готелю і ресторанів, вона все ж знаходить час для своїх фанатів і регулярно радує їх яскравими публікаціями.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських

У кадрі співачка спокусливо рухає стегнами і виконує руками різні рухи під свою запальну пісню "Прикро". З образом вона вирішила не паритися і зняла відео практично без одягу - під легкою сорочкою можна побачити білосніжний відкритий купальник, який не залишає місця для уяви.

За короткий час відео зібрало масу лайків і коментарів, серед яких є і не сильно позитивні.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як виглядала до спорту і виснажливих дієт: "З вагою скинула вік"

Як повідомляв Знай.uа, Настуся - миленька, а Потап - "дід"? Каменських одним кадром показала різницю у віці з чоловіком - з роками все помітніше

Також портал Знай.uа писав, що сивобородого Потапа з черевцем порівняли зі старим біля молоденької Насті Каменських: "З дідом"