Відомий співак Сосо Павліашвілі попросив вибачення у Бога, за те що зраджував першій дружині, з якою прожив у шлюбі 18 років.

Подружжя, яке виховує спільного сина Левана розійшлося, ще на початку нульових через невірність Сосо Павліашвілі. Саме в той час естрадний співак перебував на піку своєї популярності і не був обділений увагою жінок.

Тоді навколо виконавця завжди було багато спокус, і він з головою йшов в любовні інтрижки. Але зараз же Павліашвілі шкодує про скоєне і просить вибачення у Ніно, якій зробив дуже боляче.

Фото зі сторінки Сосо Павліашвілі

"Це реально руйнує, я це визнаю. Тому що це зрада. Я зраджував Ніно. Усвідомлюю це і завжди прошу у Бога вибачення за той біль, який я доставляв їй. Звичайно, я був винен. Красиві жінки ставилися до мене з теплотою і величезним інтересом. Але зараз не дуже по-джентльменськи продовжувати цю розмову", - зазначив 57-річний співак у програмі "Доля людини" на каналі "Росія 1".

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Після розриву з першою дружиною, пізніше він знайшов щастя поруч з Іриною Патлах. Закохані, які виховують двох дочок, не узаконили стосунки, зате повінчалися. Пара познайомилася, коли дівчині було всього 16 років. Незважаючи на неприємні розмови навколо, парі вдалося побудувати міцну сім'ю.

Фото зі сторінки Сосо Павліашвілі

"Дже красива дівчинка. Не курить, не п'є, не матюкається, слухає хорошу музику. Я її запросив у свій колектив: Іра добре співала. До чого не доторкнеться - все у неї виходить. Але з тією хворобою я не думав, що у мене може бути особисте життя", — згадував про кохану Сосо Павліашвілі.

Нагадавши, Артем Пивоваров продав частину себе, купити захотів Філіп Кіркоров:"Просто геній". Російський співак підтвердив угоду з українським співаком

Раніше Знай писав, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків. Перші дружини Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: як змінилися жінки і чим живуть

Також Знай повідомляв, чоловік Наташі Корольової показав нову картину і насмішив мережу: "Тарзан і горила, все гармонійно". Сергій Глушко вирішив іронічно показати нову картину, чим насмішив мережу