Дружина футболіста Олександра Зінченка Влада Седан на новорічних канікулах відпочивала в Нью-Йорку, потім повернулася до Великобританії, Лондон, щоб показати п'ятничне проведення часу, а зараз вона поділилася фотографією досить дивного взуття на собі

Це все після того, як вона скаржилася інтерв'юеру після загальної розмови, на якій була присутня з Олександром, про те, що він взагалі не любить її фотографувати. Кадр Влада виставила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч осіб.

Влада Седан, фото: Instagram

Цього разу вона повернулася боком, в шкіряній короткій сукні, з маленькою жовтою сумочкою, акцентувавши увагу на худеньких ніжках після пологів і взуття. Немає підпису, позначки або вказаного місця розташування. Зате за перші 12-13 годин публікація зібрала понад 50 тисяч лайків.

Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua
Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

"Це п*здець калоші", "Сама cама😍", "Шикарна як завжди💔", "Просто неймовірна🔥", "Краса невимовна😍", "Як завжди найкраща леді", "Лялечка💫", "Ну що сказати - красуня...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Олександра Зінченка Влада Седан "пригубила" ще до вечора - п'ятниця ж: "Немає слів"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко зізнався, що витворяє з ним Влада Седан: "Пилососить і полірує"

Знай.ua писав, Влада Седан знайшла "тріщину" в почуттях Олександра Зінченка - ніколи не любив: "Тема табу в нашій родині"