Ірина Білик раптово заговорила про своїх колишніх. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост. Найчастіше Ірина Білик спілкується зі своїми шанувальниками у форматі сторіз.

Ірина Білик, фото з Instagram

22 січня жінка опублікувала фотографію обкладинки глянцевого журналу" Отдохни", на якій була зображена фотографія самої Ірини Білик. Швидше за все, видання взяло інтерв'ю в української співачки і опублікувала найцікавішу цитату: "Дружба з колишніми - це прекрасно".

Пост вона назвала фразою: "Чомусь виникло бажання одночасно запросити всіх своїх колишніх разом на каву ☺ ️ як думаєте вони погодяться?"

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "довелося розпрощатися..."

Як повідомляв Знай.иа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.

Як повідомляв Знай.иа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.