Маша Полякова показала забавну сценку з приводу відносин. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч осіб, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

Маша Полякова, фото: Instagram

22 січня дівчина опублікувала відеозапис у соціальній мережі Тікток. На першому кадрі можна побачити молодого хлопця біля комп'ютера. "Це я вчуся на айтішника, щоб коли у неї заболять ноги, купити їй Майбах, а не крем від болю в суглобах", - підписаний відеозапис.


Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

В якості контрасту Показані відносини Маші Полякової зі своїм хлопцем, який змушений масажувати їй ноги. "Ну, не так", - каже вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

Маша Полякова, фото з Instagram

"Хоч щось більш-менш прикольне) починаєш виправлятися, мала)"; " дуже схожа на Полякову не думала стати її дочкою?"; "Вушок не вистачає"; " хлопець - Некоглай в молодості?😳", - зазначають вони.

Раніше повідомляли, ось чому її так боїться Оля Полякова: Тіна Кароль зізналася, які відчайдушні вчинки здійснювала у своєму житті.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зважилася на велике визнання на своє 38-річчя: "багато років я була...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль перетворилася на "булочку" , над якою знущаються: "я вас всіх ненавиджу".