Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу "Холостячка", поділилася власним поглядом на життя і те, що варто називати егоїзмом. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать 862 тисячі осіб, вона опублікувала пост на цю тему.

"Незважаючи на те, що найактуальнішим порядком денним стала любов до себе, багато хто досі вважає, що така увага до себе - це егоїзм. Вивчаючи людей, я часто зустрічалася з нерозумінням цих моментів», - написала вона, запропонувавши розібратися в термінології.

"Коли ми говоримо про ці два поняття, перш за все, ми маємо на увазі ставлення людини до своїх потреб. І в тому і в іншому випадку ми маємо на увазі, що людина вибирає себе, свої інтереси, свої бажання. Тільки, на мій погляд, різниця в тому, що егоїст завжди вибирає себе і не змінює свою позицію, навіть якщо заподіює шкоду і шкоду іншим. Егоїстична людина хоче тільки одного, щоб було так, як він скаже, так як він хоче. Це завжди прояв болю, старих образ, нестачі любові в минулому. Я відчуваю, що серця таких людей закриті. Навіть коли вони отримують те, що хочуть, їм все одно боляче. Хоч вони і задоволені зараз, їх травма завжди нагадує про те, що хтось колись образив, недолюбив, змусив страждати. Їх мета - перевага", - вважає Мішина.

Скрін, Instagram Мішина

Зовсім інше поняття, на її думку – любов до себе.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

"...Вона завжди виправдана. Людина в такій позиції бере тільки те, що йому дійсно потрібно. Він не латає дірки душі за рахунок почуттів інших. Він просто дбайливо, уважно і усвідомлено ставиться до себе і Всесвіту. По-справжньому любити для мене одно довіряти, не важливо собі або іншому, або творцеві. Любити себе-довіряти своїм потребам. Така людина, вибираючи себе-множить цю любов і довіру, її стає більше, люди починають до нього тягнутися. Той, хто полюбив себе, зможе полюбити і іншого, тому що трансляція чистої любові починається тільки після того, як ви подарували її собі...», - додає актриса.

Скрін, Instagram Мішина

"Спасибі велике за корисний пост. Дійсно якщо не будеш себе любити і приймати такою яка ти є, то і навколишній світ буде здаватися одним суцільним негативом. Фото неймовірно шикарні", - підтримують її читачі.

Нагадаємо, Ксенія Мішина не приховала "ненависть" до себе і перейшла на образи: "Холодна вся, жахлива".

Як повідомляв "Знай.ua", колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і чи зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і Пригоди в психлікарні: "Нехай мене колють"