Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну.

Телеведуча заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік. Завдяки своєму модельному досвіду, Катерина Осадча знає все про вдалі кадри. 38-річній знаменитості завжди вдається обрати відповідний ракурс, цікаву локацію і яскраве вбрання, щоб кожна нова публікація зібрала якомога більше позитивних реакцій.

Скрін, Instagram Осадча

Цього разу телеведуча показала, як професійні майстри готують її до чергового ефіру. Відеоролик Катерина записала в прискореній зйомці, щоб шанувальниками не було нудно спостерігати за таким довгим, але цікавим процесом.

У кадрі видно, як візажист і стиліст спритно працюють з її личком і волоссям, немов маленькі хресні феї. Сама телеведуча в цей момент перечитує якісь картки з логотипом шоу "Голос країни". Також Катерина в кінці відео показала результат старань майстрів, щоб фанати змогли його оцінити.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Щоденні перевтілення :) як за годину роблять телеведучу 😂" - написала Осадча.

Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, мрія Юрія Горбунова збулася? Катерину Осадчу знову запідозрили у вагітності: "Ви чекаєте дитину?

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча показала, як стрімко зростає її син від Юрія Горбунова: "Збираємо колекцію..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов і Катя Осадча відсвяткували маленький ювілей сина, але не дали розглянути його обличчя: "Схожий на..."