Ведучий шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін приділяє чимало часу своїм сторінкам в соцмережі і регулярно радує шанувальників різними кадрами як з особистого життя, так і роботи. Цього разу він також повеселив мережу кумедним фото.

Телеведучий Руслан Сенічкін має досить велику аудиторію, адже за його сторінкою в instagram стежить 197 тисяч осіб. Він часто ділиться новими публікаціями, нерідко курйозними.

Руслан Сенічкін, кадр з відео

Так, цього разу зірка телеекрану порадував новим знімком, який зробив, по всій видимості, десь біля пляжу. Руслан Сенічкін позує біля кабінки для переодягання, яку розмалювали вуличні художники.

На малюнку зображений персонаж відомого дитячого мультика, який позує в одних лише плавках, розмальованих у кольори прапора України. На другому фото телеведучий стоїть біля імпровізованого банера з тим же героєм на пляжі, який закликає не смітити.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Труселя і прес вогонь", "а мені, чогось, щас заспіваю, нагадує",
"Якщо що...заходь", "а мультик, "щас заспіваю"," якщо що заходь", "найголовніше що труси в жовто-блакитному намалював дитинка, тому що вустами дитини говорить бог", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, закоханий Руслан Сенічкін "заблукав" між Машею Єфросініною і Людмилою Барбір.

Також ми писали, таким ніжкам позаздрить навіть Нікітюк: Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло".

Нагадавши, Леся Нікітюк засвітила свої "лимончики", ледь стримуючи радість.