Проект "Холостяк" вже багато років залишається одним з найпопулярніших в Україні. Мільйони українців з задоволенням стежать за розвитком подій під час шоу, а його герої отримують справжню популярність у мережі.

Так сталося і з яскравими учасницями "Холостяка" Юлією "Зайкою" та Надін. Навіть після завершення проекту у мережі підписники пильно стежать майже за кожним їх кроком, а вони щодня продовжують тішити їх новими фото чи цікавими відеороликами.

Надін та Юля "Зайка", скріншот

Не так давно Юлія "Зайка" та Надін записали спільне відео під запальну музику. Дівчата потанцювали у готельному номері та розважили українців, цим відео поділилися на сторінці "Холостяка" в instagram.

Надін та Юля "Зайка", скріншот

Обидві учасниці "Холостяка" були одягнені у білі махрові халати, а на їх обличчях буди золотисті маски. Щоб додати родзинки своїх образам і Юля "Зайка", і Надін одягли сонцезахисні окуляри.

" 💃 Юлії та Надін", - сказано у повідомленні.

Надін та Юля "Зайка", скріншот

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще
Деякі з українців не втрималися й прокоментували спільне відео Юлії "Зайки та Надін: "Ну куди ж без них ... їм головне Холостяк, а вже який - не важливо, хоч кіт в мішку".
Нагадаємо, найкрасивіша учасниця "Холостяка" Юлія Зайка зробила це під ялинкою - довелося працювати двома руками: "Слухайте серце..."
Також Знай писав, Юлія "Зайка" зізналася, чим її образили на зйомках "Холостяка" з Заливаком: "Повісили клеймо ескортниці"
Раніше Знай повідомляв, Даша Кубик зізналася "Холостяку" Заливаку, як Міша на неї попісяв і їй стало тепло: "Не нервуй". Блогерка спробувала підкотити до Заливако і згадала історію з дитинства, пов'язану з Мішею