Маша Єфросиніна відзвітувала про свою правозахисну діяльність за 2021 рік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча, журналістка і громадський діяч Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік. Іноді вона з ними спілкується в форматі сторіз.

2 лютого Маша Єфросиніна опублікувала пост, в якому розповіла про свою боротьбу з домашнім насильством.

https://www.instagram.com/p/CY06nOFNcCN/

"Рівно рік тому я стояла на абсолютно тихому стадіоні «Олімпійський" і презентувала пресі нашу просвітницьку кампанію» мені здається " ... ми розробили її разом з @institute_of_cm, і заручилися підтримкою @redcrossukraine! І понеслося...", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

До посту в Instagram Маша Єфросиніна опубилковала відеозапис, в якому зачитувала анонімні зізнання українок, постраждалих від домашнього насильства.

"Мій чоловік не був нелюдем. Прекрасний батько, хороший син, гарний співробітник і добрий друг. А мене бив і кожен раз вибачався. Кожен раз я вірила, і навіть якщо не вірила, то питала себе: "А куди я піду?". Останнього разу він проломив мені череп. Тоді я зрозуміла: це має закінчитися", - прочитала українська телеведуча.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Нагадавши, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".