Суддя проєкту "МастерШеф" та ресторатор Ольга Мартиновська показала, яким ангеликом росте її донечка, та зворушливо привітала її з днем народження.

Фото у білосніжному вбранні босими на чорній землі Мартиновська розмістила на своїй сторінці у Instagram. У кадрі Ольга присіла біля донечки, та подивилася на маленьку красунечку з маминою любов'ю.

"Безмежна любов має ім’я. Мою звуть Віруня, і їй вже п’ять. Час летить непомітно, а ти так швидко ростеш. Люблю тебе з кожним днем все сильніше!", - підписала фото Ольга.

Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram

У Ольги Мартинюк досить потужна армія фанатів. Дівчина не перестає дивувати своїх шанувальників кадрами особистого життя, та часто ділиться рецептами.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Показати ще

Шанувальники відплачують жінці вподобайками та коментарями. Така подія, день народження донечки Ольги Мартиновської, не минула цікавих шанувальників.

Вони привітали дитину і матусю з днем народження, та побажали всього найпрекраснішого. Багато помітили, що дитина дуже схожа на Володимира.

Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram

"Така тонка схожість у профіль з Вовою", "З Днюхою Віра!", "Ви дуже класні", "Щастя, Олю, тобі та твоїй донечці", "Вітаю вас, любі дівчата, з вашим спільним святом! Щастя на всі часи", - написали під фото шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська з "МастерШеф" заінтригувала подробицями про коханого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася у проблемах без душі.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Мартиновська з "МастерШеф" похвалилася знімком в обіймах молодого красеня.