Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився новим фото в розкішному образі і розповів, що не раз його виручало в житті.

Влад Яма має величезну аудиторію шанувальників, саме тому він намагається часто радувати їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Влад Яма, фото Знай.uа

Цього разу Влад Яма поділився новим знімком. На фото знаменитих танцюрист позує задумливо дивлячись в камеру. Для фотосесії Влад Яма надів білу сорочку і чорні штани. Щоб додати образу більшої загадковості, він повісив піджак тільки на одне плече.

Фото зі сторінки Влада Ями

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Також Влад Яма вирішив розповісти своїм фанатам про цитату, яка свого часу дуже сильно вплинула на нього і його життя.

"Ваші очікування - ваші проблеми. Взяв на озброєння цю прекрасну цитату(жінки навряд чи знають автора) і Вам раджу!.✌ 🏻 Реально виручила вже кілька разів😉", - так Влад Яма підписав фото.

Нагадавши, легенда з "Танці з зірками" Влад Яма наковтався метафана і мало не задихнувся, Оля Полякова боїться повторити: "не дихав"

Раніше Знай писав, Влад Яма не розгубився і прикрив голе тіло піджаком, а ось Лілію — руками: "Так близько". Хореограф з дружиною тісно притиснулися один до одного, рука Влада лягла Лілі на стегно

Також Знай повідомляв, дружина Влада Ями у високих чоботях зробила це верхи на чоловіка:"нарешті". Лілія Яма поділилася кадрами зі спільної спокусливої фотосесії