Український співак Арсен Мірзоян публікує для своїх шанувальників фото та відео, посвячуючи їх у своє життя з дружиною, дітками та улюбленими справами.

Цього разу Арсен розмістив оновлення у сторіс на Instagram. Він сфотографував букет рожевих тюльпанів, які приготував для своєї коханої дружини. Та написав на фото:

"Я їду додому".

Арсен часто показує шматочки своїх стосунків з Тонею. Видно, що артист не надто любить посвячувати чужих людей у сімейні справи. Але артисту без того ніяк не обійтися.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Наступне сторіс в Арсена вже з Тонею, якої стало "багато", але тюльпанів ще більше. Чому багато? Відповідь на фото нижче.

Видно, що дівчина щаслива отримати прекрасні ніжні чарунки весни. Співак точно вгодив, повернувшись з букетом прекрасних квітів.

Відомо, що крім музичної кар'єри, Арсен обожнює займатися спортом. Він робить регулярні пробіжки, навіть під сніг і дощ. А також командні ігри з м'ячем. Не так давно Арсен показував, як з друзями і однодумцями грають у волейбол просто на снігу.

Арсен розповів, що обожнює сніг, тому й вирушає взимку на щоденну пробіжку, хапаючи ротом, очима і всім своїм єством ці білі кристалики пухкого снігу.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян нагодував Тоню Матвієнко оселедцем з цибулею власного приготування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала свою темну сторону, жінка вирішила покривлятися на камеру.

Також "Знай.ua" писав, що Тоня Матвієнко показала, як розважається з Арсеном Мірзояном.