Андрій Задворний розповів про те, як не любить Танців з самого дитинства. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Переможець одного з найромантичніших шоу на українському телебаченні "Холостячка", обранець співачки Злати Огневич Андрій Задворний знайшов певну популярність навіть попри те, що розлучився з українською співачкою. На його офіційній сторінці 48,5 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост. Часто чоловік ділиться з ними історії з життя.

8 лютого Задворний опублікував фотографії в компанії інших учасників шоу" Холостячка-2": Дмитром Шевченком і Васко Младеновим.

"У дитинстві у мен була історія з танцями: нашу групу в саду ділили на 2 частини, одну з них відправляли на вишивання, другу на танці, на наступне заняття групи змінювалися. Я на стільки "любив" танцювати, що залишався з паралельною групою на друге заняття з вишивання, аби не йти на танці!)) Мама зазначила собі це. 😏", - повідомив він.

Проте, Задворний зазначає, що йому подобаються танці, незважаючи на те, що сам він танцювати не любить.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"мене захоплює Грація, пластика, вміння контролювати своє тіло, передавати емоції через рух... Пристрасть!",- повідомив він.

Нагадаємо, відкинутий Златою Огнєвіч Діма Шевченко показав, як підготувався до Нового року: "Мрія". Діма Шевченко після невдачі зі Златою Огневич на "холостячці" кардинально змінив імідж

Раніше Знай писав, Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огневич вибрала не того на "Холостячці" і передрік повернення Тарапати: "не оцінили"

Нагадаємо, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула