Відома українська співачка Джамала в пам'ять про легендарного музиканта Кузьму Скрябіна записала триб'ют його відомої пісні.
Про прем'єру композиції "Хай буде так, як хочеш ти" 11 лютого Джамала повідомила на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото: instagram \\ jamalajaaa

Джамала зізналася, що не була надто близькою з Андрієм Кузьменка, але кожна їхня зустріч була особливою. Адже він завжди надихав співачку та вселяв їй впевненість у те, що вона робить.

Фото: instagram \\ jamalajaaa

"Ми завжди зустрічались як давні друзі — обіймались, цілувались. А ще Кузьма щоразу падав на коліна і казав: "Ну ти фірма, ти фірма". Було в ньому щось, що дозволяло відчувати себе поруч суперзіркою. Звісно, я зраділа, що знімають стрічку про його життя. І коли обирала серед пісень, мені хотілося взяти не надто популярну, як, наприклад, "Спи собі сама", "Мовчати" тощо. "Хай Буде Так, Як Хочеш Ти", не зважаючи на досить танцювальний ритм, мені здається, шалено глибока і безмежно особиста", - зізналася Джамала.

Пісня "Хай Буде Так, Як Хочеш Ти" про найпростіші почуття, і про те, що кожен робить в житті дурниці і шукає навколо винних. Ця пісня дуже життєва, тому вона здатна зачепити кожного.

Фото: instagram \\ jamalajaaa


"Хай Буде Так, Як Хочеш Ти" — це пісня про повну віддачу, 100% довіру. Мені дуже вона імпонує. Здається, вийшло чудово. Мені дуже хотілося б, щоб всі згадали цю пісню і відчули, наскільки вона крута", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Фото: instagram \\ jamalajaaa

Джамала також поділилася архівними кадрами з Кузьмою. На одному з фото, вони позують обійнявшись і сильно сміючись через щось. На цих знімках вони виглядали дуже щасливими та безтурботними.
Нагадаємо, Джамала переспіває популярну пісню легендарного Кузьми: "Справжня історія, як і її автор". Джамала розповіла, що найближчим часом чекає на її шанувальників

Раніше Знай писав, Джамала засумувала в Єгипті, тому вже з ранку осідлала жеребця: "Вам йде". Джамала поділилася красивим віршем і поділилася фотографіями, відео, осідлавши жеребця

Також Знай повідомляв, Джамала зізналася в коханні одразу трьом чоловікам: "Я сподіваюся...". Українська співачка показала як відпочиває в Єгипті