Грандіозне шоу "Ігри талантів", прем'єру якого глядачі побачать вже 26 лютого о 21:00 на каналі "Україна", здивує поєднанням дивовижних здібностей, сміливих бажань і видовищних номерів. Українці разом зі знаменитостями постараються вгадати приховані таланти незнайомців. В одному з випусків позмагаються акторка Ірма Вітовська і музикант Арсен Мірзоян.

Заслужена артистка України Ірма Вітовська зізналася, що з великим інтересом погодилася взяти участь у шоу. Спершу їй здалося, що складного нічого немає, але пізніше вона переконалася - треба бути дуже уважним до деталей.

"Я взагалі азартна і не люблю програвати. Спочатку тобі здається, що все зрозуміло, а потім усвідомлюєш, що це було б дуже просто. Такий собі капкан нам тут готують. А ще й ведучий DZIDZIO такий непостійний! Я підозрюю, що він сам не знає, у кого який талант, а може спеціально плутає сліди. Хоча він мій земляк, не думаю, що навмисно підказує щось не те. Побачимо, хто матиме рацію", - зізналася Ірма Вітовська.

Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"

Головним суперником акторки в битві за перемогу стане співак Арсен Мірзоян, який також є чоловіком Тоні Матвієнко. Артист підкреслив, що буде звертати увагу на всі моменти, щоб правильно розпізнати таланти людей. Він упевнений, що холодний розрахунок і внутрішній голос допоможе йому в цьому нелегкому завданні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

"На все буду ставити, у мене обидві півкулі добре розвинені. Іноді віриш інтуїції, але використовуєш логіку. Бувало, коли "шосте чуття" підводило. Тому буду використовувати і те, і інше. Я люблю йти в невідомість, на те воно і шоу", – поділився Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото з телеканалу "Україна"

Зовсім скоро глядачі дізнаються, які помічники-Ірми Вітовської або Арсена Мірзояна, приведуть до перемоги.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, Володимир Остапчук на підборах перевершив Ані Лорак і Тіну Кароль: вдалося зробити це набагато краще

Як повідомляв Знай.uа, "Скільки б це не коштувало": Дзідзьо зізнався, як проведе мамин ювілей - буде грандіозніше, ніж весілля

Також портал Знай.uа писав, що "Люди нервують...": Тарас Тополя, Ольга Сумська, Сергій Бабкін та інші зірки звернулися до українців через паніку і "втікачів"