Злата Огнєвіч розповіла шанувальникам про свій психологічний стан. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч - одна з найбільш популярних українських співачок, яка запам'яталася також участю у другому сезоні "Холостячки". Про популярність дівчини говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

21 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, де показав серію фотографій з бутоном азіатської лілії. Співачка прикрила свої оголені груди квітами і повідомила про те, що зважилася на спонтанну фотосесію. Також вона зазначила, що намагається слухати себе.

"Я взагалі тепер дуже уважно прислухаюся до своїх відчуттів. Називаю це внутрішнім компасом. Якщо стрілка тремтить, некомфортно - йти туди не варто. І ще дуже класне спостереження - чим більше ви виправдовуєте те, чим займаєтеся або людини, з яким у Вас відносини, або роботу ( нелюбиму, але таку потрібну), тим більше це чуже Вам 💯. Істина не потребує виправдань, вона просто є і ви просто її відчуваєте. Слідуйте за стрілкою свого компаса 🕊", - повідомила вона

Нагадавши, фіналіст " Холостячки "Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огнєвіч:"Ніколи не прикидається..."

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи гарячу відпустку:"феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".