Відома українська модель і зірка шоу "Топ-модель по-українськи", Алла Костромічова звернулася до білоруських жінок з двома питаннями, які стосуються збройної агресії проти України.

Своє відеозвернення зірка виставила в соціальній мережі Instagram, де за її життям і кар'єрою стежать майже мільйон людей.

Костромічова в худі з капюшоном, без косметики і зі слідами безсонних ночей на обличчі, поцікавилася у мам солдатів з колись дружньої нам країни, як пояснювати маленькій дитині, що відбувається навколо і чому потрібно годинами сидіти в підвалі.

Алла Костромічова, фото з instagram

"Білоруські жінки! У мене до вас два питання:

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

1. Що говорити 6-ти річній дитині, яка 4-у добу сидить голодний в підвалі, поки над ним вибухають ракети?

2. У боротьбі за що саме вмиратимуть ваші сини, чоловіки та брати на українській землі? НЕ ПУСКАЙТЕ!!! P. S. Нас не потрібно рятувати, у нас все було добре! Ваша Алла, російськомовна дочка офіцера Чорноморського флоту", - написала модель.

Нагадаємо, раніше модель Алла Костромічова показала кам'яне обличчя і налякала українців.

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові був здійснений ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій годині ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"