Дружина відомого українського коміка Юрія Ткача, Вікторія вирішила висловитися знову стосовно вторгнення Російської Федерації на територію України. У чому різниця між народами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікувала кадри з сім'єю, а також розповідала про своє життя. Зараз вона намагається висвітлити всю правду стосовно подій в Україні.

Цього разу в новому пості Вікторія Ткач вирішила розповісти, в чому насправді різниця між українським і російським народом.

"А тим часом ,на нашу землю, заїжджають ваші сосунки 18-25 років на танках (тиснуть машини, стріляють в людей і знищують все до тла ..). І між нами, хто йде робити коктейлі Молотова і беруться за зброю навіть ті , хто ніколи не тримав до цього його в руках, щоб захистити свою країну і свій народ!!! Між вами, хто розсипається у своїх висловлюваннях, кажучи "ми проти війни", але боячись сказати своєму президенту " зупинись!!! Це не наша земля!!!»..!!! І між нами, хто діє, думає і відчуває в унісон з нашим ПРЕЗИДЕНТОМ!!!"- йдеться в повідомленні під постом.

Вікторія Ткач зазначає, що росіяни бояться підняти свої голову, так як почуття стадного інстинкту вже перебороло справжні бажання. А ось українці просякнуті свободою, не бояться сказати щось, а також показують свої справжні бажання.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

За останні кілька днів українці згуртувалися як ніколи, адже їх об'єднало горе. У коментарях користувачі підтримали Вікторію, і відзначили, що вона права.

Нагадаємо, що ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст

Раніше повідомлялося, що грузинський балкер відмовився заправляти російське судно і відправив його гребти веслами

Також, ЗМІ заявляють про звільнення Гостемеля воїнами ЗСУ