Відомий український музикант і лідер гурту "Бумбокс" записав звернення для російських окупантів, які вторглися на територію України 24 лютого.

Відповідне відео Андрій Хливнюк опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України багато українців не змогли сидіти склавши руки. Деякі відразу ж записалися до лав територіальної оборони, до них приєднався і музикант Андрій Хливнюк.

Цього разу лідер гурту "Бумбокс" вирішив записати відео для російських окупантів, які вторглися на територію України.

Андрій Хливнюк, скріншот

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Тільки сьогодні я побачив кілька згорілих ваших машин, і мертвих ваших окупантів, які дуже хотіли не в гості, а нав'язати "русский мир", так званий. Тільки сьогодні, сьогодні, двічі, тільки в одному місці до мене підходили люди, і намагалися віддати останнє. Маленька дівчинка підходила на вокзалі з мамою, просто обійняти українського солдата і дати йому шоколадку. Вони вас бояться, окупанти ви ї**ні, б**ь", - зазначив Хливнюк.

Андрій Хливнюк закликав окупантів йти додому, і залишити Україну в спокої.

"Ідьте додому, якщо ви солдати, і вас послали воювати, і окупувати Україну. Ідіть в десбат, вашу матір, інакше ви тут всі згорите. Вас тут чекають в кожному будинку, в кожному вікні, остання навіть сама втомлена старенька бабуся вас буде бити черпаком, лопатою буде намагатися вас вбити. Вас спалять, за те що ви робите тут", - зазначив він.

Нагадавши, більше 80% українців вірять в ЗСУ і впевнені в перемозі над російськими окупантами, дані соцопитування. Українці вірять в силу Збройних сил і згуртованість народу

Раніше Знай повідомляв, знову в лавах ЗСУ: "кіборг" дві доби добирався з Брюсселя, щоб дати відсіч російським окупантам

Також Знай писав, "скоро скажемо повертайтеся, загрози немає": Володимир Зеленський налаштував українців на світле майбутнє, РФ не вийшла на плановані рубежі