Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча, як і багато українців почала допомагати під час війни Росії проти України. Зокрема, вона займається пошуком людей, які загубилися через воєнні дії.

На своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram Катя Осадча зізналася, що журналіст BBC написав цілу статтю про її діяльність та під час війни. Однак, вона наголосила, що до цього причетна не лише вона, а ще багато небайдужих людей.

Скріншот допису Каті Осадчої

Катя Осадча розповіла вона та ще 16 жінок разом з нею обробляють запити українців та шукають людей, які загубилися черех воєнні дії в Україні.

"Наш малий фронт. Наш жіночий загін по пошуку людей. Нас набагато більше, ніж на фото. 16 дівчат 24/7 обробляють запити. Кожній з вас, дівчата безмежно вдячна 🙏🏻Журналіст ВВС висвітлив історії людей, що шукають рідних через наш канал. Таких історій тисячі, всі щемливі, всі з надією на об’єднання. Ми зробимо максимум для цього", - зазначила вона.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський запровадив в Україні воєнний стан.
Нагадаємо, Олег Скрипка показав, як весь світ підтримує Україну під час російської агресії: "Типовий паризький стиль". Музикант показав, як весь світ підтримує Україну під час війни

Раніше Знай писав, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час
Також Знай повідомляв, Олександр Пономарьов показав залишки "русского міра" в Бучі: кинули танки і втекли. Виконавець показав, що залишає після себе "русский мір"