Сестра співачки Жанни Фріске Наталія поскаржилася на погане самопочуття під час вагітності. Наталя Фріске чекає на появу другої дитини.

Родичка знаменитої співачки тривалий час приховувала свою другу вагітність, проте все ж вирішила відкрити це громадськості.

Після того як Наталя зізналася, що чекає другу дитину, вона поскаржилася на погане самопочуття в останні місяці перед пологами.

Наталія Фріске, фото: Instagram


З цієї причини, зіркова сестра збирається незабаром лягти на збереження в лікарню. Однак при цьому відзначаючи, що все залежить від прогнозів лікарів. Як розповіла Наталія Фріске її дитина повинна з'явиться на світ у квітні 2022 року. Стать малюка також вже відомий - очікується дівчинка. Ім'я поки що тримається в секреті.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Наталя Фріске, скріншот


Варто нагадати, що Наталія Фріске зізналася, що завагітніла за допомогою процедури штучного запліднення, через кілька невдалих спроб, зміни партнера і велику кількість часу очікування.

Нагадавши, "довго чекала цього подарунка": сестра Жанни Фріске оголосила про вагітність, через 7 років після викидня. Сестра популярної артистки розповіла про вагітність.

Раніше Знай писав, сестра Жанни Фріске не посоромилася вийти на концерт в образі і речах покійної артистки: "намагається воскресити". Наталя Фріске виступила в образі знаменитої сестри

Також Знай повідомляв, сестру-копію Жанни Фріске атакувала підступна болячка, красуня не може відкрити рот: "напади вночі...". Наталя Фріске зізналася, що вона могла заразити свою маму, яка три дні провела біля неї.