Володимир Зеленський відповів росЗМІ на питання про переговори, ситуацію в Маріуполі і мову в Україні: "Перестаньте гратися"

Президент України відповів на запитання представників російських ЗМІ з YouTube-каналу "Зигар", телеканалу "Дождь", порталу "Медуза" і видань "Коммерсантъ" і "Новая Газета". Варто відзначити, що в рф, зрозуміло, це інтерв'ю не покажуть. Роскомнагляд вимагає від росЗМІ не публікувати інтерв'ю Зеленського. Також щодо ЗМІ, які взяли інтерв'ю, розпочато перевірку.

Володимир Зеленський, фото Знай.uа

Будинок Олександра Усика окупували орки рф, дружина Катя пообіцяла помститися: "недовго вам залишилося"

У будинок боксера Олександра Усика в Ворзелі під Києвом зайшли російські війська і окупували його. Про це в Instagram повідомила дружина чемпіона світу Катерина Усик. Катерина написала, що отримала повідомлення від своїх сусідів, що їх будинок окупували.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Олександр Усик і його дружина Катерина

Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська і навіть Лариса Доліна: у Мінкульті вирішили не пускати посібників Путіна в Україну

26 березня, Мінкульт оприлюднив нові списки, які стосуватимуться артистів, які в Україні були досить популярними. Також санкції введені на власників супутникового телеканалу "Союз", який транслюється на супутниках" Eutelsat W-4 "і" Ямал-201", а також власників ТОВ"8 канал".

Скрін, Instagram Доліна

У Путіна помітили нові проблеми зі здоров'ям: такі ж були у Гітлера перед поразкою

Поки вся Україна бажає довгої і болісної смерті російському президенту-диктатору Володимиру Путіну, у того, схоже, дійсно почалися проблеми зі здоров'ям. Про це свідчить його стан на останньому відеозверненні з нагоди Дня Нацгвардії рф, опублікованому в Інтернеті.

Владімір Путін. Фото: Youtube

"Ворожа куля влучила": Даніель Салем потрапив під обстріл окупантів

Стало відомо, що популярний український телеведучий Даніель Салем майже з самого початку війни відправився в тероборону. На даний момент є кадри, які показують, що в нього стріляли окупанти. Відповідний пост оприлюднили на сторінці "Зірковий шлях".

Даніель Салем. Фото: скріншот Youtube-відео