Відомий український письменник Сергій Жадан показав, як допомагає українцям, що зіткнулися з труднощами під час війни. Не залишить нікого без уваги і допомоги.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, де він регулярно розповідає про війну, а також про свою допомогу для військових і звичайних громадян.

Цього разу Сергій Жадан відвідав свого друга, з яким стояли на Рогані. Йому трохи потрапило, тому був змушений прилягти до лікарні.

"Бадьорий, сильний, стрибає) попросив привезти зубну щітку. Привезли машину продовольства. І щітку теж)))" - розповідає Сергій Жадан.

Виходячи з фотографії, забезпечили вони його продовольством надовго, так як для хорошої людини нічого не шкода.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Іноді створюється враження, що письменник абсолютно не спить, адже він регулярно публікує кадри своєї допомоги громадянам.

Раніше він опублікував кадр з волонтерського центру, де все повністю було завалено допомогою від людей. Він подякував людям за це, адже це дуже цінно, особливо під час війни. Люди об'єдналися заради спільного ворога, а це ще один величезний крок до перемоги, яка зовсім скоро нас всіх з вами чекає.

"Сиджу у волонтерському центрі, все завалено допомогою) складаємо списки на завтра. Розгортають госпіталь, потрібно підтримати хлопців. Купуємо автомобіль для волонтерів, люто торгуємося за кожну копійку) дзвонимо хлопцям, яких підтримуємо. У нас все є, - кажуть. Друзі, подяка за підтримку. Працюємо, розрулюємо, не зупиняємося. Харків - це Україна " - підсумував Сергій Жадан.

Нагадаємо, що уряд виплатив авансом квітневі пенсії, але не всім-хто отримає гроші завчасно

Раніше повідомлялося, що "командир сказав готувати мішки для трупів - для себе": полонений окупант шокував несподіваним зізнанням

Також, Ірма Вітовська показала оригінальний путівник для росіян: напрямок відомий всім