Зірка "Євробачення" співачка Марія Яремчук поділилася цікавими розповідями у своїй сторіз, розміщеній в соціальній мережі Instgaram, де у неї майже 51 тисяча підписників.

Зокрема, вона розмістила відеоролик за участю одіозного лідера ЛДПР Володимира Жириновського, який взявся критикувати виступ української виконавиці на сцені Євробачення.

«Яремчук – она недостойна первого места. Они мобилизируют все, что можно, лишь бы добиться первого места для Украины. Обязательно Яремчук победит, но на зло нам: видите, а побеждает Украина», - обурюється озлоблений Жириновський в ефірі якогось чергового російського ток-шоу.

Скрін, Instagram Яремчук

«А з рота цього ходячого мерця таки вийшла одна розумна фраза», - з гумором зазначає Яремчук, роблячи акцент саме на останній фразі скандального російського політика, відомого своєю українофобською позицією. Звістно, думка російського скандального політика нікого не обходить.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Скрін, Instagram Яремчук

Нагадаємо, зірка "Євробачення" Марія Яремчук ледь стримала лайку, кажучи про Ані Лорак: "Це не конкурс краси, це війна". Співачка розповіла, що зробить першим ділом після перемоги і що зробила б з путіним.

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, Анатолія Анатоліча звинуватили в тому, що він втік з України в такий важкий момент: "Сховався за спідницю і дітей".