Відома українська співачка Наталія Могилевська, яку обожнює не одне покоління українців, неабияк здивувала свою величезну армію шанувальників своїми заявами в ефірі телеканалу «Україна 24».

Цього разу Могилевська поділилася своїм баченням ситуації довкола державної мови в Україні. Вона заявила, що Україні треба мати три державні мови і вона не проти, щоб однією з них була російська.

«Я буду перша, хто буде просити, говорити, вимагати, щоб в Україні було три державні мови... Всі наші діти вчать англійську, це їхня друга рідна мова. І половина України говорить російською мовою…», - поділилася думкою Могилевська.

«Одна з вимог оKYпанта - зробити raшистську мову державної. Наталіє Олексіівно, ви ж за Україну, а солов’їна - це наш кордон», - нагадують їй автори повідомлення у «Тік Ток» у спільноті МУЗВАР.

У коментарях їй нагадали, що країна веде кровопролитну війну з росією, і безліч українців за власним бажанням відмовляються від мови окупанта. Стопе. Подруга. Нічого не переплутала. Мова в Україні одна українська.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

«Нехай йде за "руським корабльом". вивчити можна хоч всі мови, якщо в людей буде бажання, але державна мова - це українська!», «я з Донецька, я за одну українську мову», «Офіційна тільки українська може бути, Могилевська що ви говорите, всі російськомовні українці самі переходять на українську», - нагадують слухачі.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

«Чомусь Леся Українка не вимагала 10 державних мов, хоч знала вона мов багатенько», «Кузьма, напевно, в гробу перевертається», - додають інші.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська показала, як змушені жити українці, які втекли від російських обстрілів: "Люди сплять цілими сім'ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", прикордонники показали кудлатих і грайливих "псів хунти", стережуть кордон разом.

Також "Знай.ua" писав, що Могилевська показала свої "Байрактари" і "Джавеліни".