Відомий український музикант, фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук записав нове відеозвернення до українців. На цей раз він показав, як палає внаслідок російських обстрілів Одеса. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

«За моєю спиною центр міста і стовп диму», - розповідає музикант і офіцер Збройних сил України Святослав Вакарчук, який наразі перебуває в Одесі.

Він додав, що став свідком нічного обстрілу приморського міста російськими окупантами. Вакарчук додав, що має намір поки що залишатися в Одесі. Каже, що дух міста - незламний.

Додамо, що вранці 3 квітня російські війська нанесли ракетні удари по Одесі. У деяких районах міста спалахнули пожежі.

Частина російських ракет була збита Силами протиповітряної оборони. Над містом тримається хмара чорного диму, через що одеситам радять зачинити вікна, і просять не розміщати фото та відеоматеріали, які стосуються наслідків атаки, у соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще
Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук поділився історією біженки з Маріуполя, яка врятувалася від обстрілів: "Місто, якого немає".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.